Terzić zapalio Srbiju - Kolarov u Zvezdi? Moguće je...

Autor:

Sport

28.05.2019

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije, Aleksandar Kolarov mogao bi ovog leta da konačno obuče dres Crvene zvezde. Ovo više nije pusta spekulacija, pošto je generalni direktor Crvene Zvezde zapalio Srbiju izjavom o Kolarovu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolarov u Zvezdi?

Nedavno je i sam najavio takvu mogućnost, a Italijani veruju da će to možda da se desi u predstojećem prelaznom roku

Kako prenosi "Gazeta delo Sport" Kolarov već uveliko razmišlja o opciji da se ovog leta vrati u Beograd i konačno zaigra za klub za koji navija od malena.

Kolarov će napuniti 34 godine, jasno je da Roma neće Srbinu ponuditi novi ugovor koji mu ističe 2020. pa je najrealnija opcija da on uskoro promeni klub. Ipak, pitanje je koliko bi Rimljani tražili novca za slobodnu svog beka.

- Moja je velika želja da Kolarov dođe u Zvezdu, vrata našeg kluba su mu uvek otvorena - rekao je Zvezdan Terzić za italijanski "TeleRadioStereo".

Videćemo koliko je ovako nešto realno, ali ne treba isključiti opciju povratka kapitena "orlova" u srpski fudbal.

- Navijam za Crvenu zvezdu, ali nisam imao sreću da zaigram u njoj, jer nam se ambicije nisu poklopile. A, on je imao mogućnost da igra za tim koji voli - izjavio je nedavno Kolarov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading