Osveta Barseloni, Pari Sen Žermen kvari posao Kataloncima!

Autor:

Sport

29.05.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji širom Evrope preneli su informaciju kako je posao izmedju kapitena Ajaksa i Barselone gotov, ali sada se u trku ukjučio prvak Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matijas De Liht (levo) još uvek ne zna gde nastavlja karijeru

Posao Barseloni želeo je da pokvari Mančester Junajted, a renomirani holandski Telegraf danas je izbacio novu informaciju. Parižani su željni osvete jer je Frenki De Jong izabrao Barselonu  i sada su krenuli u lov na kapitena Ajaksa, Matijasa de Lihta!

Telegraf piše da je šampion Francuske ponudio 85 miliona evra, što je za 15 miliona više od ponude šampiona Španije. I to nije jedini podatak na koji igraju u PSŽ-u. Navodno žele da plate masnu proviziju italijanskom menadžeru Minu Rajoli, koji godinama vodi bitku oko karijere Matijasa de Lihta.

Barselona nije bila spremna da Rajoli isplati 13.500.000 evra na ime komisije. Mladi štoper i dalje je uzdržan po pitanju nastavka karijere, a odluku će doneti posle fajnlar fora Lige Nacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading