Zvezda Ukrajine pred meč sa Srbijom: Pričao sam sa Nastasićem, sve zavisi od nas - pobedićemo Srbe!

Autor:

Sport

29.05.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih ukrajinskih fudbalera Jevgen Konopljanka izjavio je da veoma ceni reprezentaciju Srbije, ali da ishod meča u Lavovu najviše zavisi od njegovog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matija Nastasić

Vezista Šalkea otkrio je da je skoro svakodnevno o tom meču razgovara sa klupskim saigračem Matijom Nastastićem, koji zbog nesuglasica sa selektorom Srbije Mladenom Krstajićem nije među "orlovima".

- Srbi su veoma ozbiljan rival. Sa Nastasićem stalno razmenjujem mišljenja, pričamo o reprezentaciji Srbije i Ukrajine i složili smo se da su šanse 50:50 - rekao je Konopljanka za ukrajinske medije.


Konopljanka ističe da Srbija ima vrhunske fudbalere, ali isto tako i Ukrajina.

- Mislim da je sve u našim rukama. Sve zavisi od toga kako se budemo pripremili u mnogim aspektima. Ako budemo spremni, uveren sam da ćemo pobediti - optimista je on.
RepublikaFoto: Starsport

Kao veliku prednost Ukrajine naveo je to što igra na domaćem terenu u Lavovu.


- Dugo nismo igrali u Lavovu, 100 posto imaćemo podršku. Nadam se da su nas se navijači uželeli, jer mi njih sigurno jesmo. Verujem da će nam biti 12. igrač - zaključio je Konopljanka.

Utakmica između Ukrajine i Srbije igra se 7. juna od 20.45. sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading