Jović u Realu, može, al' za 100 miliona evra!

Autor: Ilija Momčilović

Sport

30.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već mesecima se spekuliše gde bi karijeru mogao da nastavi Luka Jović (21), jedan od najtalentovanijih napadača današnjice. Momak iz Bijeljine iza sebe ima najbolju sezonu u seniorskom fudbalu, u kojoj je postigao 27 golova u svim takmičenjima i tako skrenuo pažnju kompletne Evrope na sebe, a prvi u redu za njegov potpis stoji veliki Real Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbin u Realu - Moguće je...

U sezoni iz snova mladom napadaču izmaklo je finale Lige Evrope sa Ajntrahtom, dok je u nemačkom prvenstvu u poslednjem kolu klub iz Frankfurta obezbedio kvalifikacije za LE.

PAPRENO OBEŠTEĆENJE

Mediji su Srbina već preselili u Real, ali čelnici Ajntrahta ne žele da se za male pare odreknu usluga svog najboljeg fudbalera. Sa Nemcima nikad nije bilo šale, pogotovo kada je posao u pitanju, tako da je izlazna klauzula za buduću zvezdu svetskog fudbala sada porasla na 100 miliona evra! "Kraljevski klub" želeo je da transfer završi za "samo" 60 miliona, pa su se sad u priču uključili pre svih PSŽ i ostali veliki klubovi iz Premijer lige i Serije A. Španski šampion Barselona takođe je bio zainteresovan za Jovića, koga je video kao naslednika za Luisa Suareza. Međutim, Katalonci su u startu odustali od dovođenja srpskog reprezentativca kada su čuli koja je početna cena.

ENGLESKA I ITALIJA

Sam Luka Jović je svestan da će ovog leta promeniti sredinu i napustiti drugare iz reprezentacije Gaćinovića i Kostića, sa kojima nastupa u Ajntrahtu. U izjavi za nemačke medije on je naveo da bi želeo da se oproba u Engleskoj i Italiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Budući Jovićev trener

- Na osnovu mog dosadašnjeg iskustva, rekao bih da mi neke druge lige više odgovaraju. Posle utakmica protiv Čelsija i Intera osećam da bih mogao da se odlično snađem u Premijer ligi i Seriji A. Način igranja tamo mi odgovara - zagolicao je maštu Luka svim ljubiteljima engleskog i italijanskog fudbala.

Na osnovu svega viđenog, reklo bi se da su porasli apetiti i Ajntrahtu i Joviću. Ostaje da se vidi da li je pred nama vruće i neizvesno fudbalsko leto ili će biti po onoj narodnoj "tresla se gora, rodio se miš". Jedno je sigurno, Luka je ubica protivničkih golmana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading