EVO zašto Partizan još uvek nije tužio Zvezdu zbog titule iz 1946!

Autor:

Sport

30.05.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština Fudbalskog saveza Srbije je 14. maja, posle zahteva s Marakane i preporuke Pravne komisije, ubedljivom većinom glasova donela je odluku da Crvenoj zvezdi dodeli titulu iz 1946, međutim, iz Partizana, iako su to tad ekspresno najavili, još nisu pokrenuli upravni spor pred Upravnim sudom tražeći da se to poništi!

RepublikaFoto: Starsport

Pravni tim crno-belih (potpredsednik Vladimir Vuletić i zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić) u zvaničnim aktima s pečatom FSS, publikovanim na uvid javnosti sa Terazija 3, nije našao ni reč o ozvaničenju glasanja od pre dve sedmice u Staroj Pazovi!?

Doduše, "Fudbal" piše o odlukama sa 2. sednice Skupštine FSS, ali – samo o izmenama i dopunama Statuta!

Stoga, sa crno-bele strane Topčiderskog brda poslali su dopis u FSS sa zahtevom da im dostave odluku koja Crvenoj zvezdi „prišiva i treću zvezdicu”, bez nje – nemaju osnovu, niti razlog za dalje delovanje.

Kad i ako, pak, dopis sa odlukom Skupštine FSS stigne u Humsku, Partizan će ekspresno da reaguje i obrati se Upravnom sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading