Dogovor na pomolu: Fejsa u Turskoj!

Autor:

Sport

30.05.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav Ljubomira Fejse i Benfike završava se posle šest lepih, berićetnih godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljubomir Fejsa posle šest godina napušta Lisabon

Povremeni srpski reprezentativac karijeru nastavlja u Fenerbahčeu, pošto su dogovoreni praktično svi detalji transfera. Fejsa sa šampionom Portugalije ima važeći ugovor na još dve godine, ali će Fenerbahče Benfiki na ime obeštećenja uplatiti samo 3.000.000 evra. Vezista je ove sezone imao česte probleme sa povredama i zbog toga je odigrao samo 18 ligaških utakmica, odnosno 33 u sezoni.

Kako ističu brojni turski mediji, potvrda transfera se očekuje početkom sledeće sedmice, a Fejsu u Istanbulu čeka bogati trogodišnji ugovor. Fejsa je pre konačne odluke imao razgovor s prvim čovekom Benfike Luis Filipeom Vieirom, gde mu je predočio da želi više minuta na terenu, ali i da potpiše još jedan jak ugovor u karijeri. 

 

 

Ljubomir Fejsa je sa Benfikom osvojio pet šampionskih titula u Portugaliji, dva domaća Kupa, tri Liga kupa, dva Superkupa i 2014. godine bio je finalista Lige Evrope. U karijeri je nastupao još za Partizan i Olimpijakos, odakle je stigao u Portugal za 4.500.000 evra.

Fejsina karijera jedinstvena je po tome što je osvojio čak 11 titula prvaka države u 12 godina sa tri kluba...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading