(FOTO) Azar se u Španiji slikao sa dresom Reala!

Autor:

Sport

31.05.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid neće moći da predstavi Belgijanca Edena Azara kao svog igrača početkom sledeće nedelje kao što je ranije planirano. Pregovori sa Čelsijem se nastavljaju, a klubovi još ne mogu da se dogovore o iznosu transfera, tvrdi "As".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Klub iz Londona je planira da spusti cenu za svog najboljeg igrača uprkos činjenici da Azaru ugovor sa Plavcima ističe u leto 2020. godine. Sjajni napadač i njegovi menadžeri savetovali su Real da ne vrši pritisak na Čelsi zbog "ozbiljnih namera" direktorke osvajača Lige Evrope Marine Granovskoje.

Azar je praktično potvrdio da je novi igrač "kraljevskog kluba", pošto se u Marbelji u Španiji slikao sa dresom Reala.

Ranije je objavljeno da su Madriđani postigli dogovor sa klubom iz Londona i da će za Belgijanca platiti 130 miliona evra, ali izgleda da je negde zapelo. Azaru je ponuđen četvorogodišnji ugovor sa platom od 453 hiljada evra nedeljno.

Najbolji igrač Čelsija na Stamford Bridž je došao 2012. iz Liona, a ove sezone je odigrao 37 mečeva u Premijer ligi i postigao je 16 golova i dodao 15 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading