Pankov u Zvezdi za 300.000, odlazi komandant Savić!

Autor:

Sport

01.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remont odbrambene linije Crvene zvezde postavljen je kao prioritetan zadatak u letnjem prelaznom roku, a rukovodstvo prvaka Srbije poslednjeg dana maja obezbedilo je prvo pojačanje.

 

RepublikaFoto: Foto FKCZ
Promocija

Na Marakanu je za godišnju platu od 120.000 evra stigao Radovan Pankov (23), dojučerašnji štoper Radničkog, koji je za Nišlije u nedavno završenoj sezoni odigrao čak 42 utakmice u svim takmičenjima uz pet golova. Dolazak rođenog Novosađanina među crveno-bele nakon dugotrajnih pregovora sa vicešampionom Superlige znači i da će kapiten Vujadin Savić (28) uskoro napustiti Ljutice Bogdana.

Pankov, koji je pre Radničkog nastupao za Ural, AEK iz Laranke i Vojvodinu, nosiće u naredne tri godine Zvezdin dres, a Nišlijama će na ime obeštećenja pripasti 300.000 evra i 20 odsto od narednog transfera.

- Ispunila mi se davnašnja želja da dođem na Marakanu. Poznajem neke od budućih saigrača, a pre dolaska u klub pričao sa Babićem, Gajićem i Ivanićem, koji mi je bio kapiten u Vojvodini. Jedva čekam da osetim vatrenu atmosferu koju prave "Delije", posebno u kvalifikacijama za Ligu šampiona - rekao je novi defanzivac crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading