Ubojiti napadač stiže u Humsku? Veliko pojačanje koči samo jedna stvar!

Autor:

Sport

01.06.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli kuju planove! Savo Milošević je uzeo stvari u svoje ruke i započeo sa realizacijom plana za narednu sezonu. Partizan traži napadača, a navodno je izbor pao na 28-godišnjeg Žersona Kabrala.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Prema navodima "Srbije Danas" Holanđanin je na radaru kluba iz Humske.

Holanđanin je proteklu sezonu odigrao u dresu Levskog iz Sofije. Imao je sasvim solidan učinak, jer je zabeležio deset golova i šest asistencija na 29 mečeva. 

Navodno u Sofiji je imao platu od 200.000 evra po sezoni. Ali, na pregovorima ovog proleća tražio je duplo veću na šta rukovodstvo Levskog nije prostalo. Ta činjenica, da želi primanja od blizu pola miliona evra mogu biti prepreka za Partizan koji u ovom trenutku nije spreman toliko da ponudi. Kabral je raspoložen za selidbu u Beograd, ali plata bi mogla da bude problem.

Žerson Kabral je prošao omladinsku školu Fajenorda čiji je dres nosio od 2010. do 2012. godine. Potom je nastupao i za Tvente, Den Hag, Viljem II, Bastiju i Spartu iz Roterdama, pre nego što je u septembru 2017. potpisao dvogodišnji ugovor sa Bugarima kao slobodan igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading