Salah: Voleo bih da Kejn igra u finalu LŠ!

Autor:

Sport

01.06.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mohamed Salah je za BT Sport rekao da bi voleo da u subotnjem finalu Lige šampiona između Liverpula i Totenhema igra najbolji napadač Spursa Hari Kejn.

Mohamed Salah

Kada se napadač Totenhema tokom proleća povredio manje više je bilo jasno da je već tada završio sezonu. Ipak zbog prolaza Spursa u finale Lige šampiona Hari Kejn će imati priliku da odigra još jednu utakmicu. On se oporavljao od povrede i mogao bi da bude na terenu stadiona "Vanda Metropolitano". 

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah je rekao Geriju Linekeru u intervjuu da bi voleo da vidi Kejna na terenu. 

- Voleo bih da igra. Kada igraš protiv najboljih fudbalera onda je takmičenje dobro. Hari Kejn je dobar i grač i to je pokazao tokom ovih godina - rekao je Salah. 

Salah najbolje zna kako izgleda kada zbog povrede ne može da se igra velika utakmica. Egipćanin je prošle sezone u Kijevu igrao malo zbog povrede ramena koju je zadobio uduelu sa Serhijom Ramosom.

- To je najgori momenat u mojoj karijeri i životu. Izaći u finalu Lige šampiona pole takve sezone koju smo imali zajedno, bilm je to veoma razočaravajuće - kaže Salah. 

Utakmica između Liverpula i Totenhema je u 21 čas na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading