Poketino: Ovo je velika škola za nas, ponosan sam na svoje igrače!

Autor:

Sport

02.06.2019

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino bio razočaran je porazom u finalu Lige šampiona od Liverpula, ali je Redsima čestitao na tituli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Sparsi su poraženi u prvom finalu elitnog takmičenja u svojoj istoriji od Redsa sa 2:0. Mohamed Salah iz penala u drugom i Divok Origi u 87. minutu bili su strelci na Vanda Metropolitano stadionu u Madridu.

- Teško je reći bilo šta sad. Izuzetno sam razočaran, ali i ponosan na svoj tim. Nismo imali sreće. Primili smo gol iz penala, nastavili da se borimo, igrali dobro u drugom delu... Možemo da budemo ponosni na igrače posle svega - kazao je Poketino.

Jedanaesterac je dosuđen posle spornog igranja rukom Muse Sisoka u 23. sekundi utakmice.

- Teško je kad kreneš sa 0:1. To je težak start za svakoga. Na ovakve penale ne možeš uticati, ne možeš biti spreman za njih. Ali, za nas je sve ovo jedna velika škola, istu škola koju je Liverpul prošao prošle sezone.

Redsi su prošle sezone poraženi u finalu od madridskog Reala, a delovalo je da su ove odigrali znatno zrelije borbu za trofej.

- Čestitam Klopu i njegovim igračima na trofeju. Govorimo o timu koji je sklapan 3, 4 godine kako bi dostigao ovakav rezultat. Naši prioriteti su bili nešto drugačiji. Gradili smo stadion, potrošili 0 funti na pojačanja.

Na pitanje o svojoj budućnosti u klubu iz Londona, pošto se prethodnih dana dovodio u vezu sa Juventusom, Poketino je odgovorio:

- Nije trenutak. Verujem da biste to interpretirali na različite načine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading