Nejmar optužen za silovanje, pa se odmah oglasio!

Autor:

Sport

02.06.2019

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler francuskog šampiona PSŽ i reprezentativac Brazila Nejmar demantovao je optužbe za silovanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Sve je krenulo nakon što je neimoenovana žena prijavila u Sao Paulu fudbalera PSŽ-a za silovanje, koje se prema njenim navodima dogodiIo 15. maja u Parizu.

Ona tvrdi da je Nejmara upoznala na Instagramu, te da joj je on posle kraćeg dopisivanja ponudio da kupi avionsku kartu kako bi doputovala kod njega u Pariz. ESPN dalje navodi da je devojka odsela u hotelu u prestonici Francuske, kao i da je Nejmar oko osam sati uveče došao kod nje pijan.

Neimenovana žena je u prijavi napisala da je fudbaler PSŽ krenuo grubo na nju i potom je silovao. Organima reda je rekla i da se u Brazil vratila dva dana kasnije emocionalno utučena, kao i da se plašila da slučaj prijavi u drugoj zemlji.

Nejmar nije dugo čekao, pa je ubrzo putem Instagrama odgovorio na ove optužbe, a uz to je u video poruci i objavio golišave fotografije neimenovane devojke.

- Zbog iznuđivanja moram da izložim svoj lični život javnosti i ono što se događa u mojoj porodici - poručio je Nejmar. 

Nešto ranije reagovao je i otac brazilskog fudbalera koji je takođe izjavio da je njegov sin žrtva ucene. Rekao je da je devojka dobrovoljo bila sa njegovim sinom, ali je kasnije počela da ga ucenjuje kako bi iznudila ​​novac.

Nejmar se sa reprezentacijom trenutno priprema za Kup Amerike koji se održava u Brazilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading