(VIDEO) Rejesova supruga se srceparajućom porukom oprostila od svog muža

Autor:

Sport

03.06.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromnu bol i tugu u porodici nastradalog fudbalera Hoze Antonio Rejesa izazvao je gubitak njegovim odlaskom, a deo gorčine koji oseća zbog smrti voljenog na svom Instagramu podelila je njegova supruga Noelija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoze Antonio Rejes

Ona je uz tužnu poruku okačila video na kome se vidi kako nesrećni Rejes drži u naručju njihove ćerkice.

- Ljubavi moga života, ne mogu da podnesem ovaj bol jer si nas napustio. Nemam volje za životom. Danas ti moram reći zbogom, ali za to nemam snage. Jednom ću ti i to reći, jer ćemo ti i ja biti zauvek zajedno. Čekaj me, bićemo ponovo porodica gde god da si. Taj dan kada si došao sa dugog putovanja i došao si sa onima koji su ti dali život - taj život je nestao juče. Pomozi mi, jer ne mogu da zamislim život bez tebe. Pomozi mi da podignem naše ćerke. Daj mi snage, onu koju nemam. Zauvek ćeš biti sa nama, u našim mislima. Dao si nam najbolji život i ostavio nam najbolje uspomene. Gledaćeš me iz Noelijinih očiju, a iz Trijaninog osmeha smejaćeš se sa mnom. Volim te i voleću te zauvek - napisala je Rejesova supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading