Šampion Srbije ponovo traži napadača u Portugalu- Novo ime u Terzićevim mislima!

Autor:

Sport

03.06.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda za sada ne uspeva da dovede Tomanea iz Portugalije, ali i dalje cilja na isto tržište. Kako pišu portugalski mediji, crveno-beli su pokazali želju da dovedu Žoaa Silvu, 29-godišnjeg portugalskog napadača.

RepublikaFoto: Starsport
Novo ime u redovima šampiona Srbije!

On je od 2017. bio igrač Feirensea, ali ga je zvanično napustio i sada je slobodan igrač. O Žogo piše da je privukao pažnju Crvene zvezde. Ali, nije samo Crvena zvezda u igri, već i bugarski Ludogorec, šampion svoje zemlje. Pored Crvene zvezde i Ludogoreca, i Maritimo je stavio Žoaa Silvu na spisak potencijalnih pojačanja za narednu sezonu.

Silva je prošle sezone dao sedam golova na 30 utakmica u sezoni. U prvenstvu Portugalije dao je dva gola na 25 utakmica, ali nije bio starter. Ipak, u drugom delu sezone, posle povrede je počeo da dobija više šansu da pokaže šta zna. Ukupno je odigrao 64 utakmice za Feirense i dao je 14 golova. Inače, radi se o igraču koji može da igra i po boku.

 

Silva je formiran u Avesu, a onda je već posle jedne sezone imao veliki skok tako što je potpisao za Everton. Ipak, njegov mandat u redovima Karamela nije prošao najbolje, proveo ga je zapravo na pozajmicama. Igrao je u karijeri i za Levski iz Sofije, Bari, Palermo, Pasoš Fereiru, Avelinu, Salernitanu i od 2017. je u Feirenseu koji je prošle sezone ispao iz Primeire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading