Vreme je za remont Partizana: Osam igrača na prodaju u Humskoj!

Autor:

Sport

04.06.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi preživeo, Partizan mora da prodaje i očekuje se nekoliko velikih prodaja ovog leta od strane crno-belih. Humsku ulicu su prethodnih meseci obilazili skauti najvećih timova Evrope, gledali su najviše mlade fudbalere sa čijim kvalitetima još uvek nisu bili upoznati, a prvi među njima jeste Strahinja Pavlović.

RepublikaFoto: Starsport
Osam odlazaka iz redova osvajača Kupa Srbije!

Poznato je već da postoje velike ponude za njega i da je velika verovatno da Partizan ostvari rekordan transfer, kako je najavio Miloš Vazura. Juventus nudi sada šest miliona evra, Partizan bi tako ostvario i više od polovine od zacrtanog cilja kada je ostvarivanje profita od transfera u pitanju.

Partizan cilja profit od 10 miliona evra, ali jasno je da teško to može da očekuje. Od Georgijevića, Valijentea, Vulićevića, Ndžaja neće biti novca, pa ni od Nemanje G. Miletića koji je izgubio mesto ove sezone.

Pored Pavlovića, Partizan očekuje i prodaju napadača Rikarda Gomeša od čije prodaje bi moglo da stigne dosta novca. Reprezentativac Zelenorskih  ostrva se ceni na dva miliona evra, a ugovor sa crno belima ima ugovor do 2021. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardova prodaja donosi dva miliona evra!

Ponude postoje i za Svetozara Markovića koji se procenjuje na oko 5 miliona, za Sašu Zdjelara čija je vrednost od strane transfermarkta procenjena na nešto preko milion evra, koliko vredi i Ognjen Ožegović koji je se vraća sa pozajmice iz ruskog Arsenala iz Tule. Naravno ne treba zaboraviti i Sejdubu Sumu kome je cena drastično opala jer nije igrao na pozajmici u Izraelu.

Ono što svakako treba očekivati jeste velika rekonstrukcija tima, što su i najavili iz redova crno-belih...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading