Sportski direktor Ajntrahta samouveren po pitanju Jovićeve karijere u Madridu!

Autor:

Sport

04.06.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta Fredi Bobić ponosan je na odlazak Luke Jovića u madridski Real.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fredi Bobić hvali Jovića!

Mladi srpski napadač je u utorak postpisao šestogodišnji ugovor sa Kraljevskim klubom, a kako prenose mediji Ajntraht će zaraditi 60 miliona evra, plus bonusi. Podsetimo, Nemci su nedavno otkupili Jovićev ugovor od Benfike za 12 miliona evra.

- Sa sportske tačke gledišta, odlazak Luke Jovića za nas je veliki gubitak," rekao je Bobić za zvanični sajt nemačkog kluba. Cela Evropa je videla kako igra i njegovu sposobnost da postiže golove. Očigledno, postojala je ponuda koju nismo mogli da odbijemo. Za Ajntraht ovo je dobar i važan transfer. Želimo Luki sve najbolje. On će imati najbolje uslove za veliku karijeru. Ponosni smo što možemo da ga podržimo na tom putu. - rekao je Bobić za klupski sajt.

Srpski reprezentativac je u sezoni 2018/19. odigrao 48 utakmica za Ajntraht - postigao je 27 golova i upisao sedam asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading