(VIDEO) Milenković i Gaćinović jednoglasni: Nek se Jović dokaže sa Ukrajincima!

Autor:

Sport

05.06.2019

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije otputovala je u Lavov na meč protiv Ukrajine u kvalifikacijama za EURO, a na aerodromu "Nikola Tesla" u centru pažnju bio je novi fudbaler Real Madrida Luka Jović.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Reprezentacija Srbije spremna za Ukrajince

Jović nije davao izjave jer je takav stav madridskog kluba, ali je i pored toga pod "svetlima" novinara, kamera i fotoaparata.

Toliko, da su se i pojedini reprezentativci našalili kako novinari sada gledaju samo Jovića.

Jovićev doskorašnji saigrač Mijat Gaćinović rekao je Luka zaslužio transfer u Real Madrid, vredan najmanje 60 miliona evra, ali i da će mu nedostajati u Frankfurtu.


- Nadam se da će već u Ukrajini pokazati zašto ga je uzeo Real- rekao je Gaćinović, a isto smatra i Nikola Milenković.

Vezni fudbaler Mijat Gaćinović rekao je da je za Srbiju svakaka utakmica važna, ne želeći da izdvaja posebno duel u Ukrajini.


- Mi moramo da nametnemo našu igru i stil. Svaka utakmica nam je važna. Čeka nas težak protivnik i teško gostovanje. Idemo u Ukrjainu da se vratimo sa što boljim rezultatom, a ja se nadam sa tri boda- rekao je Gaćinović, koji je govorio i kakav uticaj ima selektor Ukrajine Andrej Ševčenko.


- Jović je sjajan igrač, čestitali smo mu svi i poželili sve najbolje. Napravio je veliku stvar i za srpski fudbal- rekao je Milenković.

Onda se osvrnuo na meč.

- Očekuje nas zahtevna utakmica na gostovanju Ukrajini. S obzirom da za prva dva mesta u grupi pretenduju tri ekipe, među kojima smo Ukrajina i mi, utakmica je bitna za obe ekipe. Ukrajina je veoma dobra reprezentacija, ali ako budemo pravi i izvučemo makismum, mislim da neće biti problema i da rezultat neće izostati- rekao je Milenković novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pre puta za Lavov.


Srbija u petak igra protiv Ukrajine u Lavovu od 20.45, dok tri dana kasnije čeka Litvaniju na stadionu "Rajko Mitić" pred praznim tribinama zbog kazne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading