Štake i longeta: Nejmar se povredio, veliki udarac za Brazil pred Kopa Amerika!

Autor:

Sport

06.06.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljivano je da Brazilac Nejmar neće igrati na Kopa Amerika zbog optužbi za silovanje, a ispostavilo se da neće iz drugog razloga - zbog povrede skočnog zgloba. Brazil je noćas igrao prijateljski meč protiv Katara i dobio ga sa 2:0 (2:0), a Nejmar ga je napustio u 19. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar najverovatnije propušta Kopa Amerika!

Posle utakmice pojavio na štakama i sa longetom na desnom skočnom zglobu. To znači da od Kopa Amerika za njega definitivno neće biti - ništa.

Brazilac je posle odrađenih testova potvrdio da je pokidao ligamente desnog skočnog zgloba i neće sigurno biti spreman za turnir koji počinje za devet dana!

On je bio starter protiv Katara, ali je u 19. minutu zamenjen. Bio je to relativno oštar start Salema Al Hadžrija, Brazilac je nezgodno doskočio i tu je bio kraj. Morao je napolje gde su ga izneli ljudi sa klupe Brazila dok je nosio kesu sa ledom. Umesto Nejmara je ušao Everton Soareš.

Nejmar je posle utakmice fotografisan kako stadion napušta na štakama i sa longetom što znači da ga nećemo gledati na predstojećem turniru.Inače, Brazil je ovaj duel dobio sa 2:0, a golove u postigli Ričarlison u 16. i Gabrijel Žezus u 24. minutu utakmice. 

Posle meča je i Fudbalski Savez Brazila objavio da Nejmar sigurno neće igrati na Kopa Amerika, a uskoro će biti poznato ko će biti pozvan kao njegova zamena.Inače, Nejmar je propustio veći deo ove sezone u Pari Sen Žermenu zbog povrede metatarzalne kosti, a sada je povredio ponovo istu nogu.

Brazil će imati još jednu pripremnu utakmicu, protiv Hondurasa u nedelju pre turnira Kopa Amerika gde će igrati u grupi sa Bolivijom, Venecuelom i Peruom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading