Španci otkrili razloge zašto je Barselona odustala od Jovića

Autor:

Sport

06.06.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je prva dovedena u vezu sa transferom Luke Jovića, međutim Srbin će karijeru nastaviti u Real Madridu, a kako prenose španski mediji Katalonci su odustali od napadača iz nekoliko razloga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Real je ponovo zadao udarac ljutom rivalu Barseloni, koja je mesecima pratila srpskog golgetera. "Mundo Deportivo" prenosi da su Katalonci imali prva šansu da kaparišu našeg asa, ali nisu iz dva razloga.

Erik Abidal, tehnički direktor i legenda sa "Nou Kampa", mesecima je pratio Jovića. Ali,  imao je nekoliko sumnji kada je reč o stilu Jovićeve igre.

Brinuo se kako će se Luka uklopiti u sistem Ernesta Valverdea.Isti izvor navodi  da je Barselona ipak želela nekoga ko će biti potpora Mesiju i Suarezu, a uz to, 60.000.000 evra je navodno bila previsoka cena, jer su čelnici kluba smatrali da nema dovoljno iskustva na visokom nivou.

Onda se pojavio Real Madrid, koji je posle nekoliko nedelja spekulacija angažovao centarfora koji je ove sezone u Ajntrahtu 27 puta pogađao mreže protivnika u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading