Potpuno neočekivano: OVAJ klub je poslao Bufonu zvaničnu ponudu!

Autor:

Sport

06.06.2019

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đanluiđi Bufon je u sredu objavio da je završio svoju avanturu u Parizu sa ekipo Pari sen Žermena i da se sada vraća u Italiju. U toj zemlji do sada je ovaj golman branio samo za Parmu i Juventus, a nekoliko ekipa se pominje kao njegova sledeća destinacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Bufon

Italijanski mediji su najpre pisali da bi za Bufona mogli da budu zainteresovani Lacio i Đenova, dok među fudbalskim romanticima verovatno vlada nadanje da bi Đanluiđi mogao da se vrati tamo gde je i počeo karijeru, u Parmu. Ipak taj klub do sada se nije pominjao među spekulacijama u italijanskim medijima.

Rimska Republika piše da je Breša prva poslala "ozbiljnu" ponudu Bufonu, mada je isti list naveo i da je Đanluiđi svojevremeno razgovarao sa Frančeskom Totijem o prelasku u Romu. 

Neki mediji u Italiji pak imaju saznanja da bi 40-godišnji golman mogao da ode u Ameriku ili Kinu, a sigurno je da će u narednim danima biti još ovakvih spekulacija o sledećem angažmanu Đanluiđija Bufona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading