Može mu se: Mihajlović stavio zahteve pred rukovodstvo, dva su mu ispunili, Srbinu malo...

Autor:

Sport

06.06.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović nije zvanično potvrđen kao trener Bolonje jer još nije postignut konačan sporazum sa rukovodstvom italijanskog kluba, ali to bi trebalo da se desi uskoro, Miha je postavio svoje zahteve! Srbin je spasao Bolonju ispadanja iz Serije A, mnogi su ga selili u Juventus, Lacio, Romu, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Siniša Mihajlović

Italijanski mediji navode da su dve strane blizu dogovora, ali da su ostale još neke prepreke. Bolonja nudi Siniši ugovor vredan 1.500.000 evra po sezoni, srpski stručnjak traži 2.000.000 evra po sezoni za trogodišnji ugovor. Bolonja nudi dodatne bonuse sa kojima bi se visina ugovora približila Mihajlovićevim zahtevima.

Očekuje se i da srpski stručnjak pokaže malo fleskibilnosti i da dve strane i zvanično potvrde nastavak saradnje početkom naredne nedelje. Sa tim ugovor bi Miha postao jedan od sedam, osam bolje plaćenih trenera u Seriji A.

Mihajlović je od kluba tražio i garancije da će pratiti njegove trenerske ambicije. On smatra da sa Bolonjom može da se bori za Evropu, ali da klub mora da zadrži ključne igrače.

Gazda Bolonje Džoi Saputo je prešao sa reči na dela i ispunio prvu želju srpskog trenera. Od Viljareala su otkupljeni napadač Nikola Sansone i vezista Roberto Sorijano. Nekadašnji povremeni reprezentativci Italije su zimus došli u Bolonju na pozajmice i ostavili sjajan utisak pod Mihajlovićevom komandom, pa je klub rešio da ih otkupi za ukupno 15.000.000 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading