Englezi u nokdaunu, Holanđani zakazali finale sa Ronaldom i ekipom!

Autor:

Sport

06.06.2019

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Holandije je savladala selekciju Engleske rezultatom 3:1, posle produžetaka i tako zakazala finale sa Portugalom u premijernom izdanju Lige nacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Engleske

Obe ekipe ušle su rezervisano u meč, čekajući grešku protivnika.

U 30. minutu De Liht se sapleo i u nameri da dođe do lopte je faulirao Markusa Rašforda za jedanaesterac, koji igrač Mančester junajteda koristi za 1:0.

Ovaj gol nije mnogo promenio dešavanja na terenu, mnogo su grešile obe ekipe, na odmor su Englezi otišli sa prednošću od 1:0.

Drugo poluvreme je donelo više uzbuđenja. Najvažniji detalj se desio u 73. minutu od koga je na semaforu pisalo 1:1. Korner je odlično izveo Memfis Depaj, a najviši u skoku bio je Matijas de Liht, koji je postigao gol, doneo izjednačenje i anulirao svoj kiks kada je napravio penal.

 Englezi su u 84. minutu preko Džesija Lingarda ponovo došli do vođstva, ali je sudija na asistenciju VAR poništio gol zbog ofsajda, odluka je morala da padne u produžecima.

Prvo je autogolom u 97. minutu povela Holandija posle nesmotrenosti Vokera, a onda je Promes overio finale.

Ros Barkli poklanja loptu Depaju pred golom Pikforda, ovaj asistira Kvinsiju Promesu, koji bez problema pogađa prazan gol za 3:1.

Finale Lige nacija između Portugala i Holandije igra se u nedelju od 20.45, dok je meč za treće mesto Engleska – Švajcarska na programu istog dana od 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading