Sevilja kupuje momka koji je unišitio Srbiju!

Autor:

Sport

09.06.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom mandatu na “Sančez Pishuanu“ radio je fenomenalan posao, sada kada je shvatio da mu Andaluzija ipak najviše leži sportski direktor Monći rešen je da ponovo zablista. Debakl Srbije u Lavovu pomogao mu je da idenfikuje jednu od prioritetnih meta: nanišanio je Viktora Cigankova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novo pojačanje u Sevilji!

Prvotimac kijevskog Dinama se po svemu uklapa u Monćijev sistem rada. Brz je, zna lopte, a sa 21 godinom očekuje se da će mu cena samo rasti što se u Sevilji posebno ceni.

 Cigankov je već duže vreme na Monćijevom spisku želja, ali da je izvedba protiv Srbije – dao nam je dva prva gola – ubedila Andalužane da je on taj igrač.

Problem je samo što su i u Kijevu svesni kakav biser imaju u rukama. U maju je odbijena i Napolijeva ponuda od čak 18.00.000 evra. Dinamo navodno traži 20.000.000. I da Cigankov igra u nešto jačoj ligi sigurno bi dobio te pare.

Ove sezone 21-godišnji ofanzivni vezni je na 46 utakmica postigao 20 golova i namestio još 17 u Dinamovom dresu. U Lavovu smo mogli i da se na delu uverimo koliko je dobar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading