NOVI NAPAD NA LIGU ŠAMPIONA

Autor:

Sport

10.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobitnički recept ne treba menjati, pa će tako fudbaleri Crvene zvezde, baš kao i prethodne godine u ovo vreme, pripreme za novu obaviti najpre na Zlatiboru, a zatim u Austriji.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Fudbaleri Crvene zvezde

Istorijski plasman u Ligu šampiona, ostvaren krajem avgusta, prvi posle 27 godina, mogao bi ovog leta da dobije reprizu, čemu se nadaju mnogobrojne "Delije". Trener srpskog prvaka Vladan Milojević (49) na startu priprema biće bez brojnih reprezentativaca.

- Nikakav alibi ne tražim zbog odsustva naših igrača, uvek nam je čast da imamo u reprezentativnim selekcijama što više fudbalera. Od pojačanja zasad je tu Radovan Pankov, videćemo koga ćemo još dovesti do kraja prelaznog roka. Egipćanin Karim Hafez (22) je moja želja za poziciju levog beka. Nikada nisam bio populista i razmetao se jakim obećanjima, pa tako ne mogu da garantujem ulazak u Ligu šampiona, ali obećavam lavovsku borbu u Evropi ove sezone - istakao je Milojević uoči starta priprema za novu sezonu.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić (53) najavio je da neće biti puno pojačanja ovog leta na Marakani.

- Kostur tima definitivno ostaje na okupu. Nosioci igre, uključujući Marina, sigurno će, makar do kraja evropskih kvalifikacija, biti sa nama. Milan Rodić ima dozvolu da napusti klub u slučaju adekvatne ponude, pa tražimo i levog beka. Ako nađemo dobrog defanzivnog vezistu, pravu šesticu, dovešćemo ga. Najbliži odlasku je Dejan Joveljić, za njega imamo već nekoliko dobrih ponuda - istakao je prvi čovek Zvezde.

Foto: Starsport

Miloje: Podrška Stojkoviću i Ivaniću

Vladan Milojević podržao je odluku Zvezdinog tandema Filip Stojković - Mirko Ivanić da ne nastupi za Crnu Goru protiv takozvane države Kosovo u petak.

- To je njihova odluka, nije im bilo lako. Uradili su ono što su im govorili srce i patriotizam. Sa te strane su napravili pravu odluku. Ako niste maksimalno koncentrisani zbog specifične situacije, a očigledno da oni nisu bili, onda je bolje da ne igrate u takvim okolnostima - rekao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading