FILM O ZIDANU: Glavni akter se rasplakao na proekciji!

Autor:

Sport

04.09.2017

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki sportisti dobijaju ekranizaciju svog lika i dela, a poslednji u nizu koji je dobio film je sjajni bivši fudbaler, a sadašnji trener Real Madrida Zinedin Zidan, koji je zaplakao tokom proekcije.

RepublikaFoto: instagram.com/zidane
Ostavlja trag u fudbalu: Zinedin Zidan

Za koga god da navijate, sigurno je da cenite umeće sa loptom Francuza (koje i danas poseduje) koji je umeo da bude i prgav na terenu. Film se bavi karijerom jednom od najboljih fudbalera u istoriji a nije mogla da se izbegne scena kada je u finalu Svetskog prvenstva glavom udario Italijana Marka Maceratija, 2006.godine.

"Nisam ponosan na to što sam uradio. Nisam ponosan na taj trenutak zbog svih mladih ljudi, svih trenera, svih volontera koji će fudbal činiti drugačijim", rekao je Zidan. 

Bivši as Reala, Juventusa, Bordoa i Kana se raplakao kada je video scenu u kojoj mu otac poručuje da ga voli.

Kada su sportisti u pitanju u našoj zemlji, ekranizaciju je dobio Dejan Rambo Petković filmom “O Gringo”, kao i o Draženu Petroviću i Vladi Divac “Jednom braća”, Radivoje Korać “Žućko” a u toku je snimanje o Draganu Stojkoviću Piksiju.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading