Milanski RAT na transfer pijaci!

Autor:

Sport

12.06.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanski velikani Inter i Milan nalaze se u trci za potpis italijanskog reprezentativca iz Kaljarija Nikola Barele, prenosi Gazeta delo Sport.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa prethodnog milanskog derbija

Inter već duže vreme pokušava da završi transfer, i dalje je favorit, ali Milan će pokušati da "otme" 22-godišnjeg veznog fudbalera velikom rivalu i iskoristi njegov zastoj u pregovorima sa Kaljarijem.

Barela je velika želja novog trenera "neroazura" Antonija Kontea i već je poslata ponuda od 35 miliona, ali klub sa Sardinije traži čak 50 miliona.


Zato je Milan spremio bolje uslove, 35 miliona odmah i još 10 miliona kroz bonuse, ali problem im pravi činjenica da je Barela već uveliko u pregovorima sa Interom i želi na crno-plavu stranu San Sira, posebno što navija za Inter od malena.

Za Azure već ima sedam mečeva i dva gola, a poslednji je dao pre četiri dana u pobedi na gostovanju Grčkoj (3:0) u kvalifikacijama za EURO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading