Pričaj srpski da te ceo svet razume: Jović spektakularno promovisan u novog fudbalera Reala!

Autor:

Sport

12.06.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović je danas i zvanično postao novi fudbaler Reala iz Madrida. Srpski as je u društvu predsednika Florentina Pereza potpisao šestogodišnji ugovor sa najvećim klubom u svetu fudbala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović i Florentino Perez

Kraljevići su još sinoć na Surčin poslali specijalni avion koji je srpskog reprezentativca prevezao do Madrida. Mlada reprezentacija otputovala je u Portorož na završne pripreme pred start Evropskog šampionata za mlade, a Jović je dobio dozvolu selektora Gorana Đorovića da ostane dan duže i oposli ovo što se može smatrati najslađom obavezom u dosadašnjoj karijeri.  

Oko stadiona Santijago Bernabeu okupilo se na hiljade navijača još pre podneva, iako je promocija bila zakazana za 13.00. Prvo je obavljen onaj zvanični, službeni deo, kada je Srbin sa Florentinom Perezom potpisao ugovor, a posle toga usledilo je fotografisanje u trofejnoj sali. 

Usledio je i govor predsednika Reala, a zatim se okupljenima na srpskom jeziku obratio i Luka Jović.

- Dobar dan, predsedniče, dobar dan svima. Hvala što ste došli u ovolikom broju, ja sam najsrećniji čovek na svetu što sam potpisao ugovor sa Realom - rekao je Jović.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading