Iznenađenje u Londonu: Nemac menja Sarija!

Autor:

Sport

13.06.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je navodno zainteresovana i za iskusnog nemačkog stručnjaka Ralfa Rangnika.

Sarija menja Nemac...

Mauricio Sari nakon jedne sezone izvesno napušta klupu Čelsija, karijeru će nastaviti u Juventusu, gde će naslediti Maksa Alegrija. Ostaje još da se dve strane dogovore oko obeštećenja, pošto se iskusni stručnjak već dogovorio sa "Starom damom", ali veruje se da će i to biti sređeno u narednim danima.

Čelsi aktivno traži novog trenera, poznato je da je prva želja Frenk Lampard, mete su i Havi Grasija iz Votforda, pa čak i Rafa Benitez iz Njukasla, stidljivo je pominjan i Murinjo.

Još jedno ime pojavilo se na listi kandidata za poziciju trenera na "Bridžu".Iskusni Rangnik napušta redove Lajpciga, koji je kao trener predvodio prethodne sezone, a ranije je u klubu radio i kao sportski direktor.


Sada RB Lajpcig preuzima Julijan Nagelsman, a Rangnik postaje slobodan u izboru nove sredine, pa bi konačno mogao da dobije šansu da se dokaže u Premijer ligi.

Rangnik je tokom trenerske karijere predvodio i Štutgart, Hanover, Šalke i Hofenhajm, a puno puta je imao i ponude sa Ostrva, ali je ostajao u domovini. Pregovori još uvek nisu otvoreni, makar prema informacijama koje ima "Bild", ali je Rangnik navodno visoko na listi želja "Plavaca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading