UGRADITE KLIME, IGRAMO U PAKLU!

Autor:

Sport

14.06.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je previše vruće da bi se igrao produžetak, kroz šalu je rekao Rade Zagorac objašnjavajući zašto je "morao" da pogodi trojku i tako donese pobedu Partizanu (73:72). Međutim, drugi meč finalne serije plej-ofa Košarkaške lige Srbije stvarno je bio pakao za igru jer je u hali Pionir bukvalno bilo 40 stepeni, a prema svedočenju prisutnih, čak i više.

RepublikaFoto: Starsport
Jedan od mnogobrojnih duela u paklenim uslovima "Pionira"

"Grobari" su se poskidali i navijali goli iznad pojasa, ali su neki i pored toga kolabirali i gotovo padali u nesvest. Igrači i treneri nisu imali taj luksuz da se raskomote.

IGRAČIMA NAJTEŽE

Kako su objasnili košarkaši, u takvim uslovima mozak ne funkcioniše, ne donose se racionalne odluke. Zbog toga su posle susreta treneri zavapili ka nadležnima da se problem vrućine u hali "Aleksandar Nikolić" reši pod hitno.

- Uslovi su bili nenormalni. Najteže je bilo igračima, stvarno je velika vrućina. Apelujemo da se stavi erkondišn i bilo bi mnogo bolje. Rekli smo to sto puta do sada - istakao je trener Zvezde Milan Tomić.

On uzrok poraza svog tima nije pronašao u uslovima za igru, ni trojci Zagorca, već u greškama koje su pravili ceo meč. Slično je rezonovao i trener Partizana Andrea Trinkijeri, koji je na konferenciju za novinare došao u majici, uz izvinjenje svim prisutnima.

AUTO ZA GARDEROBU

- Ne mogu da nosim četiri košulje i da ih menjam zbog toplote. Ne mogu da dolazim na utakmicu sa dva automobila, od kojih bi jedan bio samo za garderobu. Ako me liga kazni jer nisam u sakou, i ja ću njih - odbrusio je Trinkijeri.

Da je problem klimatizacije u Pioniru gorući, i to bukvalno, svesni su i nadležni. Njegovo rešavanje predviđeno je u okviru rekonstrukcije hale koja bi trebalo da usledi na jesen, pogotovo jer se planira povećanje kapaciteta.

Foto: Starsport

"Grobari": Tumbo, bravo - Šćekiću, zdravo!

"Tumbo, bravo - Šćekiću, zdravo", jasan je stav navijača Partizana povodom fudbalske utakmice koju je Crna Gora igrala protiv lažne države Kosovo (1:1). Ljubiša Tumbaković porastao je u očima "Grobara" jer je odbio da kao selektor vodi ekipu, pa je dobio otkaz. S druge strane, osim Aleksandra Šćekića, na stubu srama našli su se i bivši igrači "parnog valjka" Nebojša Kosović i Marko Janković, koji su nastupili u duelu u Podgorici.

- Šćekiću, Jankoviću, Kosoviću, stidite se guzice, kad obraza nemate - pisalo je na jednom od transparenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading