ZVANIČNO: Aleksa Terzić u Fiorentini - EVO koliko novca dobija Zvezda!

Autor:

Sport

13.06.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fiorentina je i zvanično potvrdila ono što se znalo neko vreme - novi igrač italijanskog tima je Aleksa Terzić.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Aleksa Terzić

Fiorentina je u četvrtak potvrdila da je kao najnovije pojačanje u klub došao Aleksa terzić. Devetnaestogodišnji Terzić u Serju A prelazi iz Crvene zvezde koja je na ime transfera levog beka inkasirala 1.5 miliona evra.

Terzić je u prvom delu prethodne sezone povremeno dobijao šansu da se dokaže i u prvom timu kod Vladana Milojevića, a sa omladinskim timom igrao je u Ligi šampiona.

Kada je početkom proleća postignut načelni dogovor Crvene zvezde i Fiorentine, Terzić je prekomandovan u Zvezdinu filijalu Grafičar pa ga u prolećnom delu sezone više nije bilo u prvom timu.

Nisu objavljeni detalji o dužini trajanja ugovora, ali ni podatak da li će Fiorentina na Terzića računati naredne sezone ili će eventualno biti poslat na pozajmicu. Pozajmica će biti izvesna ukoliko u nastavku prelaznog roka Viola dovede nekog iskusnijeg igrača na istoj poziciji jer pravila Serije A kažu da tim može da ima samo jednog igrača sa pasošem zemlje koja nije članica Evropske unije a nije ranije igrao u Italiji. Fiorentina je ovim transferom tu kvotu ispunila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading