(VIDEO) Azar na NEVEROVATAN način predstavljen u Realu - navijači skandirali "HOĆEMO MBAPEA"!

Autor:

Sport

13.06.2019

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eden Azar zvanično je predstavljen u Real Madridu! Želja navijača "kraljevskog kluba" je ispunjena i konačno će od naredne sezone moći da gledaju magičnog Belgijanca u dresu njihove ekipe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar zvanično je predstavljen u dresu Reala

Juče je Real Madrid zvanično predstavio Luku Jovića, srpskog golgetera, koji je prethodne sezone blistao u dresu Ajntrahta, a sada je na red došla još jedna transfer bomba. 

Jedan od najboljih fudbalera na svetu, Eden Azar, stigao je iz Čelsija na "Santijago Bernabeu" u transferu vrednom 100 miliona evra. 

Plata od 450 hiljada evra na nedeljnom nivou, koju će Belgijanac imati, svakako će biti veliki motiv, ali i dodatni teret za ovog sjajnog fudbalera. Gotovo pun stadion dočekao je Azara i pozdravio ga ovacijama. Kristijana Ronalda je na primer dočekalo oko 80 hiljada navijača, Kaku 55 hiljada, a prema nekim procenama na stadionu je bilo prisutno oko 50 hiljada ljudi.

Još uvek nije poznato koji će broj na dresu nositi ovaj krilni fudbaler, barem ne zvanično, a u pojedinim prodavnicama Reala, mogao se naći njegov dres sa brojem 7, tako da bi to vrlo lako moglo i da se obistini. 

Ono što je zanimljivo, jeste da dok su čekali Azara da se pojavi na terenu "Santijago Bernabeua", navijači Reala su uzvikivali "Hoćemo Mbapea" i tako jasno stavili do znanja čelnicima "kraljevskog kluba", koja im je sledeća želja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading