FSS kontaktirao Jokanovića: Postavljeni uslovi

Autor:

Sport

14.06.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije je u potrazi za novim selektorom posle smene Mladena Krstajića, koji je razrešen dužnosti na sednici Odbora za hitna pitanja u četvrtak. Izbor je pao na nekoliko kandidata, a jedan od njih je i Slaviša Jokanović.

Slaviša Jokanović

Prema saznanjima Telegrafa, čelnici FSS-a su kontaktirali Slavišu Jokanovića, koji je na to odgovorio postavljanjem određenih finansijskih uslova i "prebacio lopticu" na teren čelnika FSS-a, koji moraju da razmotre da li su spremni da odgovore na njegove uslove.

Nema sumnje da bi Jokanović bio rešenje koje bi podržala čitava sportska javnost u Srbiji. Bio bi to selektor koji bi mogao da vrati poljuljani kult reprezentacije, koji bi vratio odbegle reprezentativce, kao i navijače na tribine.

Jokanović je stekao reputaciju u Engleskoj, gde je s velikim uspehom vodio Votford, zatim i Fulam. Obe ekipe je iz Čempionšipa uveo u Premijer ligu, ali je samo sa Fulamom ostao na klupi tima u najvišem rangu.

Ipak, Fulam je imao loš tim, tokom sezone je uručio otkaz Jokanoviću, ali ga kasnije nije spasao ni Ranijeri, koji je takođe dobio otkaz, pa je njegovu ulogu preuzeo Skot Parker.

Navijači Fulama bili su besni na upravu kluba zbog otpuštanja Jokanovića, isticali su da je to jedna od najvećih sramota u modernoj istoriji kluba, a da su bili u pravu, govori i podatak kako su Fulamom prošli i naslednici na klupi Jokanovića.

Telegraf je kontaktirao s Jokanovićem povodom informacija da su ga čelnici FSS-a kontaktirali, ali je on u odgovoru ostao "zakopčan" i nije hteo da otkriva nikakve detalje u vezi sa pregovorima sa čelnicima Saveza, niti je bio raspoložen da odgovara na to pitanje.

Pored Jokanovića, kako nezvanično saznajemo, FSS ima i nekoliko drugih kandidata o kojima razmišlja. Jedan od njih je i Ljubiša Tumbaković, o kojem se već priča, a preostali su Ivan Jovanovići Vladimir Ivić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading