Evo ko bi mogao sledeći da napusti "Marakanu"

Autor:

Sport

16.06.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je od početka letnje pijace angažovala štopera niškog Radničkog Radovana Pankova za 300.000 evra (i procente od sledeće prodaje), a prodala dvojicu talentovanih fudbalera - levog beka Aleksu Terzića Fiorentini za 1.5 miliona i Dejana Joveljića Ajntrahtu za 4 miliona evra plus dodatne bonuse koji se mogu očekivati od naredne godine.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
FK Crvena zvezda

Dakle, od dve pomenute prodaje šampion Srbije je inkasirao 5.5 miliona evra, a kako danas prenosi ''Mozzartsport'', sledeća velika prodaja mogla bi da se dogodi već za nekoliko dana.

Naime, iz inostranstva postoji i ozbiljno interesovanje za Ričmonda Boaćija, a pomenuti izvor navodi da je ''jedan veliki evropski klub'' spremio ponudu za Zvezdinog napadača u iznosu od 4 miliona evra!

Navodno, Zvezda je preko posrednika dobila tu informaciju i sada se samo čeka da pomenuta ponuda stigne na ''Marakanu'' i u pisanom obliku, što bi moglo da se dogodi već sutra.

S obzirom da je Zvezda već odlično finansijski prošla kada je Boaći u pitanju, još iz njegovog prvog ''mandata'' u Zvezdi, ova četiri miliona bila bi samo dodatni plus. Podsetimo, Zvezda je Boaćija prodala početkom 2018. kineskom Đangsuu za 5.5 miliona evra, a potom ga prošlog leta vratila plativši Kinezima 2.5 miliona.

Ako narednih dana dođe do novog Boaćijevog transfera, a imajući u vidu i Joveljićev odlazak, jasno je da će Zvezda morati da angažuje novog napadača.

On je već izabran, pisali smo već da je u pitanju Tomane, napadač portugalske Tondele, koja za njegov transfer traži 800.000 evra prema informacijama tamošnjih medija.

Prema tome, čim Boaći napusti ''Marakanu'', kreće završna Zvezdina ''ofanziva'' na Tomanea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading