Predsednik više ne zadržava Sergeja

Autor:

Sport

17.06.2019

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klaudio Lotito, prvi čovek Lacija, izgleda da se dozvao pameti i da će ovog leta ipak prodati Sergeja Milinković Savića.

SMS - Sergej Milinković Savić

U razgovoru za Gazetu delo Sport je priznao da bi moglo da dođe do transfera.  

- Hoćemo u Laciju igrače koji žele da igraju za naš klub. Ako igrač izrazi želju za novim izazovima, nećemo mu se suprotstavljati. Po koju cenu? Nećemo o tome da pričamo preko medija. Samo ću reći da je reč o zvanično najboljem vezisti Serije A - rekao je Lotito. 

Lotito bi bio zadovoljan ponudom od 100.000.000 evra za srpskog vezistu. Ove sezone Juventus je ozbiljno zagrizao sa Srbina, navodno nudi 60 miliona, a pominje se i interesovanje Pari Sen Žermena. Parižani nude 75 miliona i 5 miliona u bonusima. 

Letos je Lotito tražio 150.000.000 evra, ali nijedna ponuda nije bila blizu. Milan  je nudio pozajmicu s pravom otkupa ugovora za 80.000.000 evra i 40.000.000 evra eventualnih bonusa. Lotito je odbio i zadržao Srbina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading