Jedino ga oni hoće: Vranješ konačno ima novi klub!

Autor:

Sport

19.06.2019

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svih problema van terena, preko kojih uprava iz Anderlehta nije mogla da pređe, Ognjen Vranješ je nakon samo pola sezone vraća se u klub odakle je i doveden, u AEK.

Ognjen Vranješ ponovo u AEK-u

Posle šestomesečne pozajmice, atinski klub je rešio da otkupi Vranješov ugovor i ponovo ga učini svojim igračem, pišu belgijski mediji. Iako ima važeći ugovor sa Belgijancima do 2022. godine, Vranješ će na obostrano zadovoljstvo promeniti sredinu i reći zbogom belgijskom klubu.

Odlazi u klub u kojem ga najviše cene i vole.

Prema informacijama iz belgijskih medija, Vranješ je već na putu za Grčku gde bi ovih dana trebao da potpiše novi ugovor.

I ako se nekadašnji igrač Zvezde pojavio na prvoj prozivci u Anderlehtu i odradio čak i trening sa prvim timom pod dirignetskom palicom Vensena Kompanija, Vranješ ni ne razmišlja da pokuša da se izbori za minute u ljubičastom dresu, niti su za njega zainteresovani u Anderlehtu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading