Partizan imao sreće na žrebu, Radnički izvukao Ajntraht!

Autor:

Sport

19.06.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dobili su rivala u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli će igrati protiv pobednika duela Konah Kvej (Vels) - Kilmanrok (Škotska).

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Radnički iz Niša će igrati protiv Ajntrahta iz Frankfurta ukoliko prođe prvo kolo, dok će Čukarički, ukoliko prođe Banants iz Jermenije, igrati sa pobednikom duela Molde - Rejkjavik.

Mečevi su na programu 25. jula i 1. avgusta.

Što se tiče klubova iz regiona Široki Brijeg ukoliko eliminiše Kairat u drugom kolu će se sastati od boljeg iz dvomeča Lači - Hpoel Ber Ševa, zatim pobednik iz duela Akademija Pandev - Zrinjski će igrati protiv Utrehta, makedonska Škendija ukoliko prođe u drugo kolo će igrati protiv Jabloneca, dok će bolja ekipa iz duela Zeta-Videoton igrati protiv Brajdablika ili Vaduza, Domžale bi mogao da igra protiv Malmea, podgorička Budućnost bi mogla da igra protiv ukrajinske Zorje, dok bi u drugom kolu mogli da se sastanu Titograd i Osijek, a Split sa boljim iz duela Ventspils - Teuta.

Radnik iz Bijeljine ukoliko bude bolji od Slovana u sledećem kolu će igrati protiv Lokomotive iz Plovdiva...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading