Rezovi u Partizanu: Savo precrtao čak deset fudbalera, neka imena će iznenaditi "grobare!"

Autor:

Sport

20.06.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Savo Milošević je odredio spisak od 24 fudbalera koje će povesti na Zlatibor i on možda i nije tako iznenađujući koliko jeste onaj sa igračima na koje struka više ne računa. Strateg crno - belih precrtao je čak deset igrača!

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Neki od igrača koji ne putuju na Zlatibor su u protekloj sezoni ili bili nosioci igre ili, pak, standardni prvotimci, dok pojedini nisu ni dobili priliku da pokažu šta znaju, a angažovani su tek pre nekoliko meseci kao pojačanja.

To praktično znači da je Milošević sa svojim stručnim štabom započeo veliku rekonstrukciju tima, a prve “žrtve” pravljenja novog tima su: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletića, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Nemanja Nikolić, Armin Đerlek, Goran Zakarić, Dejan Georgijević, Musa Ndžaji i Radivoj Bosić.

Ako se znalo da struka više ne računa na Marka Valijentea, te Georgijevića, Miletića, Vulićevića, Uroševića (...), veliko iznenađenja svakako predstavlja izostavljanje Gorana Zakarića i Nemanje Nikolića, koji su u protekloj sezoni bili uglavnom standardni u prvom timu.

Na spisku igrača koji sutra putuju na Zlatibor nalaze se:

Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović (golmani), Nemanja R. Miletić, Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović i Miljan Momčilović.

Takođe, klub iz Humske radi na angažovanju pojačanja, pa se očekuje dolazak još dva napadača, krilnog veziste i zadnjeg veznog fudbalera i svi oni će biti stranci. A radi se i na angažovanju još dva centralna defanzivca i levog beka i svi oni će verovatno imati srpske pasoše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading