Promena plana: Evo do kada Boaći ostaje na "Marakani"!

Autor:

Sport

20.06.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrt na "Marakani"! Ričmond Boaći ostaće u Zvezdi do kraja evropskih kvalifikacija, ali bi s druge strane crveno-bele mogao da napusti Milan Pavkov.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći ostaje u Zvezdi

Delovalo je da će Boaći napustiti redove Zvezde, koja je navodno imala ponudu jednog portugalskog kluba od četiri miliona evra, međutim, došlo je do promene. 

Kako saznaje "Mozzartsport" Boaći će do kraja evropskih kvalifikacija ostati u crveno-belom dresu. Sa tendencijom da produži staž u Ljutice Bogdana, ako rezultati na međunarodnoj sceni budu očekivani.

Napadač je u prošloj sezoni kuburio sa povredama, pa čelnici kluba veruju da bi ovog leta mogao značajno da podigne tržišnu vrednost, naravno ukoliko bude odigrao na vrhunskom nivou. 

S druge strane, Zvezdan Terzić je potvrdio da postoji interesovanje za Milana Pavkova. Nemaju, kao isti izvor navodi, crveno-beli konkretnu ponudu, ali se nadaju da će jedan kineski klub uskoro poslati papir na adresu srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport

Navodno su spremni da izdvoje između 3.500.000 i 4.000.000 evra, što je manje od tražene sume, jer je Pavkov procenjen na 4.500.000. Međutim, dolazak Tomanea napravio bi veliku gužvu u napadu, s obzirom na to da je pored dvojice Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova tu i mladi Crnogorac Krstović. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading