RASPALA ARGENTINA U NEMILOSTI KOLUMBIJE!

Autor:

Sport

21.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imamo sreće da smo još uvek živi, moram da se borimo da pobedimo Katar kako bismo prošli u četvrtfinale - gotovo neverovatno zvuče reči selektora Argentine Lionela Skalonija posle novog nedopustivog kiksa njegove čete na Kopa Amerika.

"Gaučose" nikako da krene

Sramno je i nedopustivo da "gaučosi", koji predvođeni jednim od najboljih igrača planete Leom Mesijem (31), pucaju na titulu, a imaju samo bod iz dva odigrana meča, te zauzimaju poslednje mesto u Grupi B. Prvo ih je tukla Kolumbija 2:0, očekivala se reakcija i pobeda nad Paragvajem, ali su u tom meču jedva izvukli živu glavu i došli do remija 1:1. Gubili su Argentinci na poluvremenu, da bi na kraju Mesi s penala u 57. minutu postavio konačan rezultat, sačuvavši nadu da mogu do nokaut faze.

Za to će im biti potrebna pobeda nad Katarom u poslednjem kolu u nedelju (21.00), dok će osluškivati dešavanja na meču Kolumbije i Paragvaja, koji imaju šest, odnosno četiri boda. Moliće se "gaučosi" da Kolumbija pobedi ili odigra makar nerešeno jer u slučaju pobede Paragvaja Mesiju i drugovima treba ubedljiv trijumf nad Katarom kako bi kao najbolja trećeplasirana ekipa prošli u četvrtfinale.

Ipak, Mesiju treba odati priznanje za trud i za detalj iz 94. minuta (pogledaj sliku), kada je uzeo loptu i krenuo sam protiv svih, dok su njegovi igrači spustili glave i pomirili se sa remijem.

Besmislica! Japan i Katar na turniru

Ljubitelji fudbala koji prate dešavanja na Kopa Amerika zapitali su se otkud Japan i Katar na završnom turniru zemalja Južne Amerike. Odgovor nije logičan, ali je prost. Pomenute reprezentacije dobile su specijalnu pozivnicu. Takođe, nije u pitanju nikakav presedan, već dugogodišnja tradicija Južnoameričke kuće fudbala (CONMEBOL). Primera radi, pre njih su na turniru igrali Amerikanci, iduće godine biće Australija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading