Lalatović novi trener Vojvodine!

Autor:

Sport

22.06.2019

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Niša u – Novi Sad! Trenersko putešestvije Nenada Lalatovića kroz Superligu Srbije sinoć je kratko prekinuto ostavkom u Radničkom, ali će već tokom dana biti nastavljeno na severu zemlje, tačnije u Vojvodini.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović!

Mladi stručnjak je imenovan za novog šefa stručnog štaba “Stare dame”, drugi put u karijeri!

Iako je nedavni dogovor i nastavak saradnje sa gazdom Radničkog Novicom Tončevom delovao idilično, Lalatović se izgleda zasitio Niša i odlučio da prihvati mnogo ambiciozniji projekat Vojvodine, koja je ju petak konačno imenovala novu Upravu, na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem.

Činilo se da je Milorad Kosanović već viđen na mestu šefa struke Novosađana, ali je sportski direktor Nikola Lazetić odabrao mlađeg stručnjaka – Nenada Lalatovića, koji je taj poziv prihvatio i odmah pružio ruku oproštaja Radničkom. Ugovor sa Vojvodinom potpisan je na 1+1 godinu.

Biće to Lalatoviću osmi posao na mestu šefa struke, pošto je ranije sedeo na klupi Srema, Proletera iz Novog Sada, Voždovca, Napretka, Crvene zvezde, Borca iz Čačka, Vojvodine u prvom mandatu, Čukaričkog i pomenutog Radničkog. Uz dva trenerska “izleta” u reprezentativnim selekcijama Srbije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading