Gotovo je: Rajković u Francuskoj za tri miliona evra!

Autor:

Sport

22.06.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završena je i saga oko transfera Predraga Rajkovića! Srpski reprezentativni golman nastavlja karijeru u francuskom Remsu. Makabiju će pripasti 3.000.000 evra na ime obeštećenja, a Rajković poptisuje ugovor na četiri godine!

Predrag Rajković

Dugo je vladala neizvesnot oko narednog kluba Rajkovića koji je minule sezone proglašen najboljim golmanom izraelske lige u Makabijevom pohodu na titulu. Makabi je znao da mora da ga proda godinu dana pre isteka ugovora i uspeo je da izvuče uloženi novac koje je pre četiri godine platio Zvezdi. Mnogi klubovi su se pominjali kao zainteresovani za Rajkovića.

Šuškalo se o Monaku, Bordou, Renu, Valensiji, Sevilji, Udinezeu, Boloni... Na kraju su četiri kluba ostala u trci za Rajkovićev potpis: Ren, Rems, Valjadolid i Espanjol.

Pobedio je Rems koji ne prethodne sezone bio jedno od najprijatnijih iznenađenja francuskog šampionata i završio je na osmom mestu. Prvi golman Remsa u prošloj sezoni je bio Eduar Mendi, dok ga je menjao Joan Karaso koji je nedavno napustio klub. Rajković bi trebalo da smeni Mendija na mestu prvog čuvara mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading