Milošević govorio o otpisanim igračima i posebno nahvalio Ndžaija!

Autor:

Sport

22.06.2019

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević je iznenadio mnoge izborom da na pripreme Partizana na Zlatibor ne povede nekoliko standardnih prvotimaca iz prošle sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je u četvrtak načinio rez i otpisao Gorana Zakarića, Marka Valijentea, Nemanju G. Miletića, Nemanju Nikolića, Slobodana Uroševića, Dejana Georgijevića, Miroslava Vulićevića, Radivoja Bosića i Musu Nđijaea.

Ipak, neće sa svima biti načinjen trajni rastakan, pojedinci koji imaju ponude će biti prodati, dok će neki biti poslati na pozajmice.

- To je nešto čime će se baviti čelnici kluba. Mi ovde imamo drugi posao, a što se tiče ostalih koji su u ostali u Beogradu praktično je isti plan kao i sa Musom. Naravno, osim nekih za koje ćemo verovatno imati ponude, pa će se neki prodati, neki će otići na pozajmice i to je plan - rekao je Milošević u intervjuu za "TV Partizan".

RepublikaFoto: Starsport
Posebno iznenadio Miloševića

On je posebno pohvalio način razmišljanja otpisanog Ndžaja.

- Razgovarali smo, odnosno on je tražio razgovor. Video je da nije u prvom planu za sledeću sezonu i tražio je da ostane u Beogradu da traži klub da ide na pozajmicu. Pristao sam na to i moram i da pohvalim njegovo razmišljanje, mislim da je to ispravno. Znate i sami šta se dešavalo od kada je došao, bio je povređen, nije se snašao, ali njegov karakter i ovaj postupak pokazuju da ima volju da se dokaže i da se vrati u Partizan jednog dana. To je za mene maksimalno pozitivno. Ukratko, to je dogovor i nadam se da će ili on ili klub naći klub u kojem će on odigrati godinu dana ili šest meseci, a nadam se onda da će pokazati da bi trebalo da se vrati u Partizan - zaključio je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading