Čelsiju i Derbiju se žuri, a Lampard na odmoru? Odluka za 48 sati!

Autor:

Sport

24.06.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navode britanski mediji, Frenk Lampard bi u narednih 48 sati mogao da postane novi menadžer Čelsija. Čovek koji predvodi Derbi je trenutno na odmoru pa to malo komplikuje stvari i njegovom aktuelnom timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

Posle odlaska Mauricija Sarija Frenk Lampard bi mogao da preuzme Čelsi. O tome se spekuliše maltene čitavo proleće jer Lamps ima odlične rezultate sa Derbijem kog je doveo na prag Premijer lige. Ovaj romantični povratak 41-godišnjeg menadžera u Čelsi bi mogao da bude realizovan do srede. 

Lampard je od Derbija napravio veoma zanimljivu i zabavnu ekipu koja je imala veliki broj mladih igrača, pa vlasnik "ovnova" Mel Moris već nudi Frenku produžetak saradnje. Ipak povratak na "Stamford bridž" teško može da se odbije posebno u slučaju čoveka koji je dok je bio igrač obeležio taj klub. 

Inače na "Prajd parku" žele da se budućnost Frenka Lamparda reši do kraja sedmice jer početkom naredne počinju pripreme za novu sezonu. U Derbiju ne žele da mesto menadžera predugo ostane upražnjeno jer smatraju da bi to moglo da se odrazi na loš prelazni rok.

Čelsi takođe naredne sedmice počinje svoje pripreme za novu sezonu u kojoj igra Ligu šampiona, a ko god da bude novi menadžer "plavaca" imaće težak zatadak jer je iz tima otišao Eden Azar, a klub nema prava da dovodi nove igrače.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading