Zatišje pred buru: FSS vraća najvećeg srpskog stručnjaka na klupu "orlova"!

Autor:

Sport

25.06.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto selektora Srbije je i dalje upražnjeno posle odlaska Mladena Krstajića. Najveća želja ljudi u upravi Fudbalskog saveza Srbije je da Radomir Antić ponovo postane selektor naše reprezentacije,

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

Do kraja ove sedmice trebalo bi postane jasnija slika hoće li do realizacije ove želje Fudbalskog saveza doći ili ne, saznaje "Blicsport".

Dosadašnji strateg "orlova" Mladen Krstajić i FSS sporazumno su se razišli nedugo nakon debakla u Ukrajini (5:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u kome naša nacionalna selekcija ima samo četiri boda posle tri odigrane utakmice, jer je najpre remizirala u Portugalu (1:1), a posle kraha u Lavovu pobeđena je Litvanija sa 4:1.

Antić je jedini je trener u istoriji fudbala koji je bio na kormilu sva tri najveća španska kluba, Reala, Barselone i Atletika iz Madrida, a našu reprezentaciju vodio je od 25. avgusta 2008. do sredine septembra 2010, kada je dobio otkaz posle remija sa Slovenijom (1:1) u kvalifikacijama za EURO 2012. 

Posle rastanka sa FSS-om, Antić je vodio dva kineska kluba, Šandong i Hebei, a tokom karijere je još radio kao kormilar Saragose, Ovijeda i Selte. Igračku karijeru proveo je u Slobodi iz Užica, zatim osam godina u Partizanu, te u Fenerbahčeu, Saragosi i Luton Taunu, a odigrao je i jedan meč za reprezentaciju SFRJ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading