Teri: Savršen je tajming za dolazak Lamparda!

Autor:

Sport

26.06.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Čelsija Džon Teri rekao je da veruje da su ‚Plavci‘ doneli pravu odluku jer su odlučili da Frenka Lamparda imenuju za novog menadžera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard i Džon Teri

Londonski klub još nije potvrdio angažovanje Lamparda, ali je dobio dozvolu Derbi Kauntija da započne pregovore sa svojim nekadašnjim igračem. 

Teri i Lampard su igrali zajedno u Čelsiju i u tom periodu su osvojili tri titule u Premijer ligi.

- Posle sezone kakvu je imao u Derbiju i zabrane transfera koja je izrečena Čelsiju, ne postoji niko bolji ko može da vodi klub do uspeha. Savršen je tajming i za njega i za klub. Frenk je bio pod pritiskom da uspe u Čelsiju od dana kada je stigao iz Vest Hema i nikada nije bežao od toga. Uživao je u tome i postao je najbolji igrač u istoriji Čelsija“, rekao je Teri, „Ono što ga je učinilo takvim igračem je njegova želja da izvuče sve iz svog tela i svih koji sa njim treniraju. Kada bi završio, trenirao bi slobodne udarce i šutirao sam još pola sata. Ljudi ne shvataju koliko je bio posvećen u svoju igru, a sada to isto radi kao menadžer.


Teri ističe da veruje i da će navijači podržati Terijev dolazak na mesto menadžera umesto Mauricija Sarija, koji je prošle nedelje preuzeo Juventus. 

Lampard je tokom 13 sezona na „Stamford bridžu“ postigao 211 golova, što je rekord kluba, a osvojio je 11 velikih trofeja, među kojima je i onaj u Ligi šampiona 2012. 

- Ne verujem da će navijači strepeti, oni ga obožavaju. Lampard je legenda i sada je pravo vreme da se vrati kući. Roman je uspešan biznismen jer je zahtevan, ali Frenk ne traži ništa manje od sebe samog - naglasio je Teri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading