Sergejovoj sapunici ne nazire se kraj

Autor:

Sport

26.06.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Lacija Igli Tare rekao je da italijanski klub nije primio nikakvu ponudu Pari Sen Žermena za srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić

Poslednjih dana su se pojavile informacije da ‚Sveci‘ žele Milinković-Savića, kao i da su voljni da izdvoje 80 miliona evra, koliko navodno rimski klub traži za njega. Međutim, Tare je u izjavi za „Le Parizijen“ rekao da su male šanse da Lacio uopšte prista da proda srpskog reprezentativca.

- Nemam šta da kažem jer mi čak ne vodimo pregovore. Nemamo potrebu da prodamo Milinković-Savića, to su samo glasine koje su izmislili mediji. Ne znam ni kolika bi mu cena bila jer ne mogu da pričam o nečemu što nije realno. To su samo spekulacije, a mi nismo dobili nikakvu ponudu Pari Sen Žermena - istakao je Tare.


Milinković-Savić je poslednjih godina bio na meti brojnih klubova, a u Laciju je od 2015. godine. Prethodno je igrao za Genk i Vojvodinu, a u dresu reprezentacije je odigrao 12 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading