Ozvaničeno: Kanjas novi fudbaler Zvezde!

Autor:

Sport

27.06.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hose Alberto Kanjas, španski vezista, potpisao je ugovor do 2021. godine sa Crvenom zvezdom, saopštio je klub iz Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Hose Alberto Kanjas

Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu pred početak evropskih kvalifikacija i Superlige Srbije stiglo je u vidu iskusnog veziste Kanjasa, koji će pojačati konkurenciju u ekipi Vladana Milojevića.

Bogato iskustvo koje je sticao u Španiji, Engleskoj i Grčkoj bez sumnje će mnogo značiti Kanjasu i pomoći mu da donese prevagu na terenu u korist crveno-belih.

Kanjas je rođen 27. maja 1987. godine, u predgrađu Kadiza. Igrao je u Omladinskoj školi Real Betisa, za koji je debitovao i u seniorkoj konkurenciji 2009. godine. Potpuno se afirmisao u španskom timu za koji je nastupao naredne četiri godine.

U avgustu 2013. godine preselio se u engleski Svonsi, sa kojim je igrao u Ligi Evrope, FA Kupu, a zabeležio je i 29 utakmica u Premijer ligi. Nakon godinu dana vratio se u Španiju, gde je do 2016. godine branio boje Espanjola. U PAOK se preselio 2016. godine,a sa grčkom ekipom igrao je i u Ligi Evrope i u Ligi šampiona.

Kanjas će se ekipi Crvene zvezde u Austriji priključiti najkasnije 1. jula, kada mu i formalno ističe ugovor sa PAOK-om. Može da se desiti i da Španac ranije počne da trenira sa Zvezdom, ukoliko šampion Grčke dostavi odobrenje da to može da uradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading