Milošević: Jesam za privatizaciju, ali...

Autor: Mediji

Sport

27.06.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević rekao je prilikom posete Novom Pazaru da takvi klubovi i tereni mnogo nedostaju srpskom fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

- Bez raspodele na regione, gde bi se fudbal ravnomerno razvijao, teško je napredovati. Idemo gore-dole i još uvek nemamo jasnu strategiju po pitanju centara, uprkos političkoj volji i nekakvom raspoloženju Fudbalskog saveza Srbije, koji prepoznaje te prioritete. To su centri po prirodi, uvek su bili i moraju biti i dalje - rekao je Milošević.

On je naveo da bi na rešavanju tog problema trebalo da rade fudbalski radnici i država, ali i lokalne samouprave.

- Svi pričaju o privatizaciji, i ja sam za, ali pre toga mora se obezbediti infrastruktura. Ako uradimo privatizaciju, a da fudbalski klubovi ne budu obezbeđeni, onda će ti klubovi nestati. To je osetiljivo pitanje i njime se moramo ozbiljno baviti - ocenio je Milošević.

Partizan se trenutno priprema na Zlatiboru, a Milošević, koji je pre tri meseca seo na klupu crno-belih i sa ekipom osvojio trofej u Kupu Srbije, naglasio je da ne voli da ponavlja kakve su ambicije tog kluba u predstojećjoj sezoni.

- Ciljevi Partizana moraju uvek biti najveći. Jedino mogu da obećam da ću raditi 120 odsto i da ću naterati sve oko mene da rade 120 odsto. Za koliko će to biti dovoljno, to samo bog zna - kazao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading