Dosije Milan Jevtović: Od sigurne prodaje početkom juna, do borbe za prvu postavu Crvene zvezde!

Autor:

Sport

28.06.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je Crvena zvezda konkretne ponude za Milana Jevtovića, pominjao se Aris, ali je sportski sektor odlučio da se zahvali zainteresovanim stranama.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Jevtović

Vladan Milojević je zadovoljan kako krilni fudbaler radi na pipremama što je možda najava da će imati značajniju ulogu u ovoj sezoni. 

- Bilo je poziva iz Grčke i Austrije, zvanično su me tražili, ljudi u klubu su odlučili da ostanem. Spreman sam, uvek sam glavom ovde. Imam ugovor još dve godine - kazao je za Mocartsport  Milan Jevtović.

Mnoge važne Zvezdine utakmice u prošloj sezoni je gledao sa tribinama, ponekad sa klupe. Ali, to ga nije demoralisalo. 

- Svaki igrač očekuje da će biti u kombinaciji. Teško je kada vam se takve ambicije ne ostvare u Zvezdi. Međutim, ja sam takav. Ćutim, radim, verujem da će sve doći na svoje mesto. Nisam ostvario da igram više, verujem da ću sada da promenim. Kad sam došao pre godinu dana rekao sam da ćemo učiniti sve da uđemo u Ligu šampiona, imamo lepu šansu da ostvarimo dobar rezultat i sada. Mogu da pomognem, da pokažem kvalitet - rekao je Jevtović.

Postigao je četiri gola, ali se sigurno očekivalo  više od momka koji je u dresu Rozenborga bio jedan od najboljih igrača norveške lige. 

- Video sam da se u Zvezdi svakim danom sve više tražim. Sad sam spremniji na sve. Zvezdin dres je najveći motiv. Uvek ima izazova. Želimo ponovo u Ligu šampiona - zaključio je bivši "otpisani."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading