Novajlija Zvezde: Zenit je strašan protivnik, pokazali smo karakter!

Autor:

Sport

29.06.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od igrača koji je ovog leta pojačao Crvenu zvezdu, Radovan Pankov, zadovoljan je izdanjem protiv Zenita, a posebno ga raduje veliki broj šansi.

RepublikaFoto: Danijel Kokanović
Radovan Pankov

- Bili smo bolji, ali ipak je rezultatski utakmica pripala Zenitu. Bitno nam je da se tim uigrava. Stvorili smo dosta šansi na utakmici i to nas sve raduje. Možemo da budemo zadovoljni. Bilo je malih propusta na kojima ćemo da radimo, ali raduje dobra igra i činjenica da ulazimo u šanse protiv ovakvih ekipa-rekao je Pankov.


 Pankov je dodao da je bilo veoma teško čuvati napadače Zenita.

- Bilo bi mnogo lakše da je ta lopta ušla, nije lepo ni kad se izgubi na treningu, a ne na prijateljskoj utakmici. Protivnik je bio izuzetno jak, tako da ovo ipak nije loš ishod. Jako je teško čuvati igrače Zenita. Azmun i Dzjuba su brzi i dobri napadači. Imao sam priliku da igram protiv Dzjube kada sam bio u Uralu pa mi nije nepoznanica, dok se sa Azmunom nisam susretao- rekao je novajlija crveno-belih.

- Povreda koja ga je mučila prethodnih dana je prošlost.

- Imao sam bol u prednjoj loži, malo sam bio pošteđen treninga, ali sada je sve u redu- zaključio je defanzivac Crvene zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading